SPRAWOZDANIE LKC 2005 r. Opole

lzpn-logoW dniu 25.10.2017 r. odbyła się kolejna konsultacja LKC 2005r. W Opolu rozegraliśmy mecz sparingowy z kadrą województwa opolskiego. W meczu tym szansę gry w LKC 2005 dostali zawodnicy tylko z południowej części województwa lubuskiego. W spotkaniu tym nadal doskonaliliśmy "otwarcie" gry oraz grę w systemie 1-4-3-1. Mecz zakończył się zwycięstwem kadry województwa opolskiego 4:2. Bramki dla naszego zespołu zdobył Igor Szymczak (Odra Niektów).

Wystąpiliśmy w następującym składzie: Tomasz Turkiewicz (Sprotavia Szprotawa), Jakub Guder (AP Macieja Murawskiego), Igor Rybaczek ( UKS Victoria Jasień), Jędrzej Rataj (AP Falubaz Zielona Góra), Wojciech Nadolny ( AP Falubaz Zielona Góra), Oskar Maruszczak ( UKS Victoria Jasień), Brajan Zamachowski ( Sprotavia Szprotawa) , Szymon Szczerba ( MUKS 11 Zielona Góra), Igor Szymczak ( Odra Nietków) , Kacper Grzegorczyk (AP FAlubaz Zielona Góra).

Dla naszych zawodników był to pierwszy wyjazdowy mecz. Spędzili ze sobą sporo czasu integrując się, zgrywając  i zdobywając doświadczenie , także oglądając starszych kolegów.

Trener:  Grzegorz Kopernicki